Søgemaskineoptimering (Google Adwords)

Søgemaskineoptimering handler først og fremmest om godt købsmandsskab, baseret på en stærk indsigt i kundernes behov og beslutningsproces.

Betalt søgetrafik udgør oftest en af de mest betydelige kanaler for websites. Og meget ofte udnyttes mulighederne i denne kanal ikke optimalt – på trods af at virksomheder mener at arbejde med Google Adwords. Udfordringen er nemlig ikke kun at få valgt de rette søgeord, og byde på dem. Udfordringen er også at pladsen udnyttes optimalt – og at den tekst som vises i søgeresultatet kvalificerer og motiverer brugeren til at foretage de ønskede handlinger, når brugeren rammer selve sitet, og bevæger sig imod de ønskede handlinger. Det handler også om at betale for at blive vist i rette sammenhæng, på rettet tidspunkt, for de rette brugere – og få brugerne drevet til det rette sted på sitet. Det handler om at få prisen drevet ned, volumen op, være bevidst om konkurrenternes tilstedeværelse, samt agere taktisk intelligent ift. virksomhedens øvrige salgskanaler/distributører osv.

Egenskab:
LIFTED foretager analyser af kvalitet og adfærd fra betalt søgetrafik. Vi tester hvor de relevante søgeord performer på de markeder, hvor virksomheden er tilstede, samt benytter ledende værktøjer til at optimere og automatisere budstyring, osv.

Fordele:
Virksomheden får mest muligt ud af denne vigtige trafik-kilde – med tydelig dokumentation for ROI.

Udbytte:
Virksomheden får mere relevant søgetrafik, øget kendskab, større ordrer, flere ordrer, og i sidste ende tjener virksomheden målbart flere penge.